PLFZ9620.jpg

Word weer fit met Axewood voeding&lifestyle

Jouw gezondheid doet er toe

 

wat hebben wij jou te bieden

Het aanhouden van een gezonde levensstijl is niet altijd even eenvoudig; we weten wat goed is voor ons lichaam, maar handelen er niet altijd naar. Axewood voeding&lifestyle is erop gericht om de kloof tussen weten en doen te verkleinen, door rekening te houden met de unieke omstandigheden van elk individu. Of het nu gaat om gewichtsverlies of het controleren ervan, het omgaan met een bepaald dieet of het ontwikkelen van een gezonde relatie met voeding, Axewood voeding&lifestyle biedt een ruim aanbod aan diensten en arrangementen die ontworpen zijn om aan jouw behoeften te voldoen.

Axewood https://www.axewoodvoedingenlifestyle.com/

Voeding moet lekker zijn, maar tegelijkertijd je lichaam ook voorzien van wat het nodig heeft. Axewood voeding&lifestyle biedt zijn/haar klanten sinds 2000 een reeks van voedingsdiensten aan om gewicht onder controle te kunnen houden en om dieetgewoonten op lange termijn te kunnen verbeteren. Met een creatieve, dynamische en verantwoorde benadering van gezond eten, evenals een uitgebreide vakkennis, helpt Voedingsdeskundige klanten al hun doelen omtrent voeding te bereiken - op een gezonde manier.

PLFZ9718-2.jpg

PowerSlim arrangement

Niet meer na de denken wat je vandaag weer moet gaan eten.
Dan kunt u ook het powerslim programma volgen bij Axewood voeding & lifestyle coaching

PLFZ9730.jpg

sport faciliteiten

sporten is een mooie aanvulling op een gezonde lifestyle ook die mogelijkheid bieden wij bij Axewood voeding & lifestyle

 
PLFZ6288-bewerkt-2.jpg

De belangrijkste drijfveer achter Axewood voeding&lifestyle is een diep verlangen om personen op lange termijn te helpen in het bereiken van hun doel voor hun dieet en voeding. Of je nu hulp nodig hebt bij gewichtsverlies of een gezonde lifestyle, elke klant wordt individueel geëvalueerd en voorzien van een goed onderzocht en uitgebreid plan, zodat ze dat de rest van hun leven kunnen volgen.

Lees hier het verhaal van Sandra Rotmeijer